Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Απάντηση Νο{3} στο "ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.." από Αντιστράτηγο ε.α. Νίκο Χριστοδουλόπουλο


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ «ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ» ΤΟΥ κ. ΔΙΑΣΤΑΥΡΙΔΗ

     Αγαπητέ κ. Διασταυρίδη, δικηγόρε το επάγγελμα και διορισμένε (πιστεύω εντελώς αξιοκρατικά και όχι λόγω της κομματικής θέσης σας) από τον Οκτώβριο του 2012 ως Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.
     Διάβασα με προσοχή και πραγματικά εκπλήττομαι με όσα περιλαμβάνετε στην απαντητική σας επιστολή. Με μία όμως διαφορά. Ξεχάσατε από τα πολλά «ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ», τις υποσχέσεις που έδινε προεκλογικά ο αρχηγός σας Αντώνης Σαμαράς προς όλους τους απόστρατους συναδέλφους (τους μάζωξε μάλιστα στη Συγγρού) αλλά και προς τον ελληνικό λαό γενικά, προκειμένου να αποσπάσει τις ψήφους των και να αναρριχηθεί στην πρωθυπουργική καρέκλα. Και ως δικηγόρος, πρέπει να γνωρίζετε ότι το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων (άρθρο 162 Π.Κ.-τιμωρία: φυλάκιση μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή) διαπράττεται όταν κάποιος με ψευδείς ειδήσεις ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα στις εκλογές.
      Δεν θέλω να σχολιάσω τα περί δωρεάν σπουδών κλπ ανακρίβειες που γράφετε όπως περί δωρεάν δήθεν διακοπών, αλλά θα ήθελα να σας ερωτήσω πόσα σχολεία άλλαξαν τα παιδιά σας από το δημοτικό μέχρι να τελειώσουν το λύκειο, καθώς και πόσες φορές αλλάξατε οικοσκευή λόγω φθορών από τις μετακομίσεις που αναγκάσθηκαν να κάνουν πάρα πολλοί συνάδελφοι; (εγώ για παράδειγμα είχα 23!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου