Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Νέα "βόμβα": Αναστέλλεται η λειτουργία ασφαλιστικής εταιρείας

Νέα "βόμβα": Αναστέλλεται η λειτουργία ασφαλιστικής εταιρείαςΠροβολή φωτογραφίας

Με απόφασή της η Τράπεζα της Ελλάδος, αναστέλλει την λειτουργία της εταιρείας "Διεθνής Ένωσις".Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, τα χαρτοφυλάκια της εταιρείας, η οποία είναι κρητικών συμφερόντων, στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό σε πελάτες κυρίως από Ηράκλειο και Χανιά.
Η νέα αυτή απόφαση που έρχεται λίγους μήνες μετά το "λουκέτο" στην "EVIMA" αναμένεται να επηρεάσει χιλιάδες  ασφαλισμένους.
Δείτε ολόκληρη την απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος που δημοσιεύει το nextdeal.gr



Τι συμβαίνει όταν κλείσει η ασφαλιστική εταιρία στην οποία είναι ασφαλισμένο το όχημά μου;

Στην περίπτωση που το όχημά σας είναι ασφαλισμένο σε εταιρεία που έκλεισε, το «Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων» αναλαμβάνει την ασφάλιση του οχήματος για τις καλύψεις της αστικής ευθύνης οχημάτων για χρονικό διάστημα 30 ημερών. Με τον όρο αστική ευθύνη οχημάτων εννοούμε  σωματικές βλάβες τρίτων και υλικές ζημίες τρίτων, ατυχήματα δηλαδή που θα προκαλέσει το όχημα σας σε τρίτους. Η παροδική ασφάλιση του Επικουρικού Κεφαλαίου ΔΕΝ καλύπτει καμία από τις πρόσθετες καλύψεις (Κλοπή, Φωτιά, Καιρικά φαινόμενα, Θραύση τζαμιών, Οδική βοήθεια, Νομική προστασία, Προσωπικό ατύχημα κλπ), ακόμα και αν συμπεριλαμβάνονταν στο αρχικό σας συμβόλαιο. Μετά την πάροδο των 30 ημερών, πρέπει να κάνετε νέο συμβόλαιο με άλλη ασφαλιστική εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου