Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ



     
  Αγαπητοί συνάδελφοι

Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ  /ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προτείθεται όπως διαθέσει χώρο στο ιστολόγιο της για :

 
1        Ανάρτηση δωρεάν  αγγελιών σχετικά  με την ενοικίαση/πώληση /διάθεση  σπιτιών-επαγγελματικών χώρων  η και η ζήτηση αυτων    (εκτός  επαγγελματικων δραστηριοτήτων) συναδέλφων η συγγενών τους α βαθμου .Καταχώρηση στις μικρές αγγελίες του ιστολογίου . 


Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η εξυπηρέτηση των συναδέλφων  οικογενειών για εύκολη και οικονομική εξεύρεση  οικίας ή επαγγελματικού χώρου.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτεςσυνάδελφοι  θα πρέπει να αποστείλουν email με την ένδειξη ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ     όπου θα αναγράφεται η πόλη και η περιοχή της οικίας, τα χαρακτηριστικά του σπιτιού (τ.μ, αριθμός δωματίων, όροφος, είδος θέρμανσης, επίπλωση ή μη, κοινόχρηστα κλπ καθώς και όποια επιπλέον στοιχεία θεωρεί ο ιδιοκτήτης ότι θα βοηθήσουν τον ενοικιαστή), η τιμή του ενοικίου καθώς και στοιχεία επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη. Οι αγγελίες θα αναρτώνται και θα ισχυουν για ενα τρήμηνο .Σε περιπτωση ανανέωση απαιτείται η  επανάληψη της καταχώρησης απο την αρχή . Η επικοινωνία θα γίνεται απευθείας ανάμεσα στον ενδιαφερόμενο ενοικιαστή και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη.
Υπέθυνοι  κοι Λασπίδης Κωνσταντίνος  τηλ 6983516826 & Διαμαντίδης Βασίλειος τηλ 6983502502 ή αποστολή στο e-mail του παραρτήματος   eaathessaloniki@yahoo.gr

 

2        Ανάρτηση επαγγελματικών αγγελιών  για οποιονδήποτε που λειτουργεί επαγγελματική δραστηριότητα στην Ελλαδα 
Οροι και προυποθέσεις  υπεύθυνος κος Λασπίδης Κωνσταντίνος  τηλ 6983516826






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου