Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

23/09/13 - 20:12
Να παρέμβει ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή κ. Γ. Στεργίου ζητεί με επιστολή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Ο.Α.Δ.) κάνοντας λόγο για ασφαλιστική εταιρεία - φάντασμα στην ελληνική αγορά.
Σύμφωνα με την επιστολή «εδώ και εννέα μήνες δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μια ασφαλιστική εταιρία-φάντασμα υπό την επωνυμία GENERAL COMMODITIES TRADE PART OF LEV INS.
1. Δεν υπάρχει τέτοια εταιρία καταχωρημένη στην Τράπεζα της Ελλάδος.
2. Πρόσφατα μάλιστα εκδόθηκε η υπ' αριθμ. 9199/13 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου [διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων] η οποία απαγορεύει στη GENERAL COMMODITIES να χρησιμοποιεί λογότυπα και τίτλους της LEV INS.
3. Τα ασφαλιστήρια είναι παράνομα, η τροχαία δεν τα αναγνωρίζει, και οι ασφαλισμένοι το διαπιστώνουν τη στιγμή του ατυχήματος, όντες πλέον υπόλογοι έναντι του παθόντος με την προσωπική τους περιουσία, αν διαθέτουν".
Η ΠΟΑΔ αναφέρει επιπλέον ότι στο πλαίσιο προστασίας των καταναλωτών θα πρέπει να γίνει άμεση σύσταση προς τους ασφαλισμένους για αλλαγή ασφαλιστικής εταιρίας ‘’και ό,τι άλλο κρίνεται επιβεβλημένο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου