Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΟΤ

Print E-mail

 

Ιδού που μπορείτε να πάτε διακοπές με επιδότηση ΕΟΤ. (Λίστα ξενοδοχείων)
 











 Ξεκίνησε   και θα βρίσκεται σε ισχύ έως και τις 30 Ιουνίου 2014, το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», που δίνει την δυνατότητα εξαήμερων διακοπών με επιδότηση από τον ΕΟΤ.
Λίγα λόγια για το πρόγραμμα
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε 28.400 άτομα και μπορούν να συμμετέχουν με εισοδηματικά κριτήρια υπάλληλοι και συνταξιούχοι με τα προστατευόμενα μέλη τους που δεν ήταν δικαιούχοι αντίστοιχων προγραμμάτων του Oργανισμού Eργατικής Eστίας ή του Oργανισμού Aγροτικής Eστίας. Επίσης άτομα με αναπηρία 67% και άνω ανεξαρτήτως εισοδήματος, πολύτεκνοι κ.α.
Προϋποθέσεις συμμετοχής
Το όριο του εισοδήματος για μεμονωμένους δικαιούχους είναι 16.000 ευρώ, 28.000 ευρώ για οικογένειες (συν 1.500 ευρώ για κάθε παιδί). και 35.000 ευρώ για πολύτεκνους (συν 1.500 ευρώ για κάθε παιδί). Για τα άτομα της Τρίτης ηλικίας, δεν υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια.
Τουριστικοί προορισμοί και διάρκεια διακοπών
Οι κάτοχοι των δελτίων «Τουρισμός για όλους» Εξαήμερων Διακοπών έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διακοπές σε όλη την Επικράτεια. Η διάρκεια των διακοπών ορίζεται μέχρι τις πέντε (5) διανυκτερεύσεις, οι οποίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το χρόνο ισχύος του Προγράμματος, δηλαδή την 30 Ιουνίου 2014.
Που θα μείνετε
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ξενοδοχεία όλων των λειτουργικών μορφών και τάξεων, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες και επαύλεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις όλων των τάξεων, που διαθέτουν Ειδικό Σήμα Λειτουργίας, έχουν όλα τα δικαιολογητικά σε ισχύ και περιλαμβάνονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο καταλυμάτων του προγράμματος.
Διάθεση των δελτίων και ηλεκτρονική ενημέρωση των δικαιούχων :
•Όλες οι πληροφορίες του Προγράμματος, τα συμμετέχοντα καταλύματα, οι τιμές των καταλυμάτων και κάθε άλλη λεπτομέρεια, θα διατίθενται ηλεκτρονικά από τα Κ.Ε.Π., από τις κατά τόπους Π.Υ.Τ. και γραφεία του ΕΟΤ, από το site του Ε.Ο.Τ. www.gnto.gov.gr ή www.visitgreece.gr και από ειδικό τετραψήφιο αριθμό του ΕΟΤ.
•Τα δελτία Εξαήμερων διακοπών, θα διατίθενται από τα Κ.Ε.Π. (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών) όλης της Επικράτειας, καθημερινά εκτός αργιών, καθ΄ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος και μέχρις εξαντλήσεως των δελτίων που θα διατεθούν συνολικά για το συγκεκριμένο υποπρόγραμμα.
Επιδότηση Ε.Ο.Τ.:
Ο Ε.Ο.Τ. επιδοτεί τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα ανά άτομο / ανά διανυκτέρευση ως εξής:
-Ξενοδοχεία, τουριστικές επιπλωμένες: € 14,00
κατοικίες και επαύλεις
-Ενοικιαζόμενα Δωμάτια / Διαμ/τα: € 12,00
ή Οικίσκοι Κατασκηνώσεων
-Κατασκηνώσεις (θέση Σκηνής, Τροχόσπιτου): € 6, 00

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου