Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές ΕΑΑΑ 2015-Παραίτηση Προέδρου Παραρτήματος


Ανακοίνωση  τεως Προέδρου Ιωάννη Γιαπουτζίδη

Το ΔΣ με τις υπ αριθ 21/4-6-2015 / 23/23-6-2015 αποφάσεις αποφάσισε   στα παραρτήματα σύμφωνα με την νομοθεσία ότι δεν προβλέπονται εκλογές . Τα Παραρτήματα εφόσον το επιθυμούν , κατά την κρίση τους και με δική τους ευθύνη μπορούν να προβούν σε σφυγμομέτρηση  και χωρις την επιβάρυνση του Π-Υ των Παραρτημάτων Μετά την απόφαση της ΕΑΑΑ ο πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης  Σμχος ε.α Ιωαννης Γιαπουτζίδης υπέβαλε την παραίτηση του που αναφέρει  Σας υποβάλλω την παραίτηση μου από τα καθήκοντα του προέδρου της ΕΑΑΑ –Παραρτήματος Θεσσαλονίκης , για να υλοποιήσετε άμεσα το σχέδιο δράσης , που επικαλείστε .
 Αφορμή της παραίτησης , είναι το έγγραφο που απέστειλε η ΕΑΑΑ , σε όλα τα Παραρτήματα )έχει Δημοσιευθεί στην ΗΧΩ των  ΑΙΘΕΡΩΝ μηνος Αυγούστου 2015.


                              

   Ανακοίνωση νέου Προέδρου   ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Θεσσαλονίκης
Το ΔΣ /ΕΑΑΑ   μετά την παραίτηση του Προέδρου Παραρτήματος Θεσσαλονίκης  Σμχο ε.α Ιωάννη Γιαπουτζίδη με όρισε  Πρόεδρο του Παραστήματος .
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το ΔΣ/ ΕΑΑΑ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε  και τον ορισμό ως Πρόεδρο του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης . Αποτελεί χαρά και τιμή για μένα   Η τιμή είναι μεγάλη, η ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη. Να είναι βέβαιοι όλοι οι συνάδελφοι, πως θα κάνω ότι μπορώ για να ανταπεξέλθω στα νέα  καθήκοντα  όπως έπραττα και ως  εν ενεργεία αξιωματικός . Ειδικά σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τους πολίτες.  και για τους συναδέλφους  μας,  μέλη του Παραρτήματος..
Και βέβαια, θέλω να ευχηθώ στον προκάτοχό μου, τον κ.Ιωάννη Γιαπουτζίδη , καλή συνέχεια στην υπόλοιπη ζωή του .
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, πρέπει να καταλάβουμε πλέον όλοι ότι στείρες αντιπαραθέσεις και αντιδικίες ανήκουν στο χτες. Σε περίοδο τόσο έντονης κρίσης, απαιτείται διάλογος, ενότητα και πνεύμα συνεργασίας.  μεταξύ των συναδέλφων αποστράτων αεροπορίας  αλλα και γενικά των αποστράτων όλων των κλάδων Είναι ώρα για πράξεις, είναι ώρα για ειλικρίνεια, είναι ώρα να βάλουμε το «εμείς» πάνω από το «εγώ».  Και με αυτές τις αρχές δεσμεύομαι να λειτουργήσω.
                                                                                                                   Θεσσαλονίκη 7/9/2015
                                                                                                                    Διαμαντίδης Βασίλειος
                                                                                                                         Σμχος (Ο) ε.α
                                                                                                 Πρόεδρος ΕΑΑΑ/Παρ. Θεσσαλονίκης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου